Miért jó? Erotikus masszázs: az érintés művészete

Az első, és fizikai létezésünk során meghatározó élményünk az anyai simogatás, minden masszázs alapja. Csecsemokorunkban tanuljuk meg, hogy milyen izgalmas és kellemes érzés megérinteni önmagunkat. erotikus masszázs Persze idővel rájön az ember, mennyivel kellemesebb, ha valaki más az, aki az érintés, a masszázs, az örömszerzés élményében részesíti. Kísérleti és tapasztalati tény, hogy az érintés kedvezően befolyásolja fizikai állapotunkat és hangulatunkat, az erotikus masszázsra ez pedig fokozottan igaz.

Kevesen tudják és tapasztalták meg, hogy valójában az egész test erogén zóna. Csak egy profi kurva, vagy egy profi masszőz tudja, hogyan kell úgy nyúlni a testhez, hogy minden izgató, izgalmas és kéjes legyen. Az ember kéjérzetével nagyon tág határok között lehet játszani, és aki nem öt perc alatt akar elszállni, az a gyönyörök nagyon magas fokát tapasztalhatja meg at erotikus masszázs során. Minél lassabban és többször visszafogva adagolják az érintést, nyomást, húzást, minél gazdagabb a repertoár, annál jobb lehet. Kívánjuk, hogy életében legalább egyszer próbálja ki mindenki, milyen is az, amikor "nem kell tenni semmit", amikor mindent csak csinálnak és adnak nekünk. Az erotikus masszázs tud olyan veszélyes lenni, mint a kábítószer, de mégis ezerszer egészségesebb.

Fontos tudni, hogy egyes erotikus masszázs technikák rendszeres alkalmazása nemcsak a vágyak felkeltésére alkalmasak, hanem bizonyos betegségeken is segíthetnek. Természetesen ehhez az szükséges, hogy a masszőr valóban szakszerűen végezze a masszázst, vagyis mindenképpen tudja, hogy az egyes technikák, milyen hatást váltanak ki az erotikus masszázs során.
Az erotikus masszázs legtöbb technikája az olyan panaszok kezelésére is alkalmas, mint álmatlanság, vaginizmus, frigiditás, impotencia, korai magömlés, orgazmus-képtelenség és depresszió. Az előbbi betegségek/problémák forrása, hogy az adott területen a test energiaáramai gátakba ütköznek, amely megakadályozza a szexuális élvezetet is. Az erotikus masszás kiváló alternatív módszer lehet más terápiákkal kiegészítve, mint pl. az akupunktúra. Természetesen az erotikus masszázs nem alkalmazható a hagyományos orvoslás kizárólagos helyettesítésére, de tény az, hogy az egyik leghatásosabb gyógyulást elősegítő módszerként van számon tartva. Általános közérzetjavító hatásán kívül, az erotikus masszázs oldja a gátlásokat, feléleszti a szunnyadó érzékeket, fokozza a vágyat és nem utolsó sorban eget rengető orgazmust vált ki.

A tantra masszázs

A tantra a legkülönfélébb módszereket és technikákat, meditációkat és tanokat foglalja magába. A neo-tantrizmus a mai kor, mai kultúra emberéhez szól. A forma alkalmazkodott a nyugati világ elvárásaihoz, de az eredeti gondolatok változatlanul maradtak. Ez a helyzet a tantra masszázzsal is. tantra masszázs

Az igazságot nem fedezhetjük fel a külső világban, önmagunkban kell keresni, testünkben, mely magában hordozza a világmindenség mély tudását. A test a lélek temploma, ezért a tantra hívei alázatos figyelemmel és tisztelettel fordulnak felé.

tantra masszázs A masszázs egésze azon az alapelven nyugszik, hogy a test, a szellem és a lélek egy egységet alkotnak. A tantra masszázs célja az, hogy felépitse a spiritualitás, az érzékiség és a szexualitás közötti hidat. A tantra hívei számára a spiritualitás és a szexualitás összetartoznak, egyazon érem két oldala. A tantra masszázst az különbözteti meg a többi alternativ masszázstól, hogy tudatosan bevonja a genitáliákat, a nőknél a yonit, férfiaknál pedig a lingamot. Igy az ember egészével foglalkozik, ami lehetővé teszi a szexuális gyógyitás testi szintre való kiterjesztését. A tantrikus masszázs során a nyugalom, a megkönnyebbülés és az érzéki odaadás oázisára bukkanhatunk. A masszirozás közben a szex-csakrával dolgozunk, ennek energiáját a sziv-csakrához vezetjük, ami ott aztán szeretetté változik.

Számunkra amikor tantra masszázst nyújtunk, nemcsak a "mit?", hanem a "hogyan?" kérdése is központi jelentőségű. Egy átlagos férfi vagy nő masszirozása a tantrikus szellemiség értelmében azt jelenti, hogy a bennük élő istent és istennőt masszirozzuk. Nekünk ez a tantra üzenete.

Lingam masszázs

lingam masszázs A lingam masszázs a férfi hímvesszőjének masszírozási technikája a Tantrában, ami olyan örömökhöz képes eljuttatni a férfit, amiről álmodni sem mert: a lingam masszázs egyfajta ESZO masszázs (=elnyújtott szexuális orgazmus). A Lingam szanszkrit eredetű szó, és a férfi hímtagját jelöli. A lingam masszázs pedig a Tantra (megszentelt szexualitás) által oly nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén az emberben felszabadul a kreatív energia és az öröm. A lingam masszázs lényege a herék, a gát és a hímvessző különleges masszírozása, amiben a férfi ellazul és örömét leli.

A masszázs során a férfi a hátán fekszik, lábait széttárja és kissé behajtja, hogy tökéletes kényelemben legyen a masszázs során, és hogy kényeztetésre váró "tagjai" könnyen hozzáférhetőek legyenek a partner számára. Érdemes a lábakat, a hasi területet, a combokat, a mellkast és a mellbimbókat finoman simogatni, hogy az egész test ellazulhasson és felkészülhessen. A masszázshoz nélkülözhetetlen az olaj, amivel bekenjük a masszírozásra váró területeket, és a csodamasszázs máris elkezdődhet. A lingam masszázs technikája szerint először a herezacskót, illetve a heréket kell nagyon óvatosan masszírozni, majd fokozatosan lehet áttérni a hímvessző fölötti szeméremcsontra és a gátra.

A hímvessző masszírozásakor folyamatosan változtatni kell a masszázs sebességét és a nyomást. A Lingam kényeztetésekor a partner jobb kézzel tövénél megfogja a hímvesszőt, óvatosan összenyomja, felfele húzza, majd lecsúsztatja rajta a kezét, és megismétli ugyanezt a bal kezével. A mozzanatot újra és újra el kell végezni. Ezek után fordított technikát kell alkalmazni, mégpedig úgy, hogy a hímvessző csúcsától indulva a partner egészen tövig lecsúsztatja kezét, majd kézváltás, és kezdődhet újra az egész. Miután ezt is jó párszor megismételtük, kezdődhet a makk - narancs facsarásához hasonló - mozdulattal való masszírozása.

lingam masszázs Ne lepődjünk meg, ha masszázs közben a hímvessző néha elernyed, majd újra megmerevedik, aztán megint elernyed, és újra megmerevedik... Ezek a Tantrában az öröm két végpontját jelölik és meglehetősen nagy élvezetet nyújtanak a férfi számára. lingam masszázs Éppen ezért, mihelyt a férfi az ejakuláció közelébe jut, hajtsuk hátra hímvesszőjét, hogy kissé ellazuljon, és utána folytassuk a masszázst. Ezt, a magömléshez közeledve, párszor ismételjük meg. Bármennyire is képtelenül hangzik, nem szabad elfelejteni, hogy a Tantrában nem az orgazmus elérése a cél, hanem az örömszerzés módja. A lingam masszázs segítségével a férfi könnyen megtanulhatja kontrollálni ejakulációját, hogy a jövőben olyan hosszú szeretkezésben legyen része partnerével, amilyet csak szeretne. Eljuthat továbbá a többszöri orgazmus állapotába is anélkül, hogy akár egy csöpp ondót is elejtene. A Tantra szerint orgazmus és magömlés két különböző dolog.

A Tantra szerint a hímvesszőben olyan idegvégződések találhatók, amik kapcsolatban állnak a test többi részével, és egy lingam masszázs segítségével néhány betegség is hatásosan kezelhető.

Yoni (jóni) masszázs

Tudatosan vagy tudat alatt a legtöbb ember csodálattal áll a "nő misztériuma" előtt. A női szexualitás nagy része mélyen, a sötétben rejtőzve bújik meg, és éppen ez a titokzatosság az, ami a félelmek és spekulációk, ugyanakkor a fantáziák, remények és vágyak számára is nagy teret enged. Az a nő, aki felismerte és használni tudja érzékiségében rejlő erőt, annak az életöröme átsugárzik a környezetében élőkre is. Ő testesíti meg a szépséget, és ezt a szépséget szinte mágnesként vonzza magához.

yoni masszázs A yoni masszázs legbelső lényünket tárja fel előttünk. A "yoni" elnevezés a szanszkrit nyelvből származik, és jelentése magába foglalja a teljes női nemi apparátust, a vulva külső részeitől kezdve a vagináig, méhig és petefészkekig. Az ember energia, és az energia éltet minket. Biztosan mindenki ismer olyanokat, akiknek túl kevés az energiájuk - ők kedvetlenek és tehetetlenek. Megint másoknak túl sok az energiájuk, ezért az életben sokszor kizökkennek a rendes kerékvágásból. A bennünk lakozó energia egész létünket meghatározza - gondolataink, érzéseink és tudatunk belőle táplálkozik. A test, a lélek és az érzelmek igy elválaszthatatlan egységet alkotnak, amit az endokrin rendszer, a központi idegrendszer és az immunrendszer fűz szoros kötelékbe. Az energia hiányát fájdalomként, kedvetlenségként, fásultságként éljük meg.

Amikor érzékiségünk révén intenziv érzések rohannak meg bennünket, akkor azok közvetlenül hatnak testünkre és szellemünkre. Ebből is kiindulva beláthatjuk, hogy légzésünk és figyelmünk összpontositásának segítségével képesek lehetünk annyira átengedni magunkat az egyre növekvő gyönyörnek és a testünkön átáramló energiának, hogy egyszer csak elérkezik az a pont, amikor az érzéssel összeolvadunk. Ebben a pillanatban megnyílik bennünk egy végtelen tágas és békés tér, ahol az "én" többé nem létezik - eggyé válunk ezzel a határtalan nyugalommal.

A yoni masszázs a tantrikus filozófia értelmében hidat emel a test és lélek, az érzékiség és a spiritualitás között. A tantra olyan képességet fejleszthet ki bennünk, amellyel érzékiségünk energiáját felhasználhatjuk az egészség, spirituális gyarapodás és szellemi fejlődés megőrzésének, illetve fokozásának értelmében. A yoni masszázs gyarkorlati megvalósitására úgy kell tekinteni, mint egy komoly szellemi kihivásra. Amint belekóstolunk érzékiségünk titkaiba, a felhalmozódó energia olyan új, addig ismeretlen tudatállapotokat nyit meg előttünk, amelyekben végérvényesen ráébredünk: egy nagy egész elválaszthatatlan részei vagyunk.

A yoni masszázs lépésről lépésre:
1. fázis: minden yoni masszázst megelőz a női szépség és a nőiesség dicsőitésének szertartása /Shakti dicsőitése/
2. fázis: egy teljes testmasszázs /jang és jin oldal masszirozása/
3. fázis: a "szomszédok" felébresztése /sziv-yoni, petefészek, méh/
4. fázis: a jóni kapuinak megnyitása /vénuszajkak masszirozása/
5. fázis: a csikló izgatása
6. fázis: a "belépés a szentélybe"
7. fázis: az örömcentrum, avagy az istennő pontjának masszirozása, több lépésben
8. fázis: a végjáték, az energia eloszlatása
9. fázis: utolsó fázis, a búcsú ideje

A masszőz szerepe:

A masszőz szolgáló és kisérő szerepet tölt be. A dolga, hogy Shaktit szolgálja, és akaratát teljesitse. A saját vágyak és igények a masszázs alatt teljesen háttérbe szorulnak. A masszőz és a masszázst fogadó személy a masszázs ideje alatt nem lép nemi kapcsolatba. Ez azért lényeges, mert a masszirozott nő csak igy tudhatja egyedül a magáénak a yoni masszázst.

Csúszka masszázs

Bár a tantra masszázsra is jellemző a test testtel való kiterjedt érintkezése, az érzéki csúszkamasszázs vagy csúszkás masszázs egy viszonylag újkeletű erotikus masszázs. Ennél a masszázsfajtánál a masszőz teste folyamatosan érintkezik a masszázs alanyának testével. Az ismétlődő mozdulatok előkészítik a testet és a lelket a gyönyörre. Az érintés kedvezően hat a fizikai és pszichés állapotunkra, az érzéki csúszka masszázsra ez fokozottan igaz. Kevesen tapasztalják meg, hogy a test egésze erogén zóna, egy profi masszőz azonban tudja, hogyan kell úgy nyúlni a testhez, hogy minden érinzés izgató legyen. Az érzékek nagyon magas fokát tapasztalhatod meg, ha minél lassabban kapod az érintést, nyomást, húzást. A csúszka masszázs a test egészére kiterjed, a test minden sejtjét izgalomba hozza.

© Angyalvár - erotikus masszázs 2009-2012 | erotikus masszázs, érzéki masszázs, tantra masszázs, lingam masszázs, yoni masszázs, prosztata masszázs, párterápiás masszázs, masszázs szalon, XIV. Zugló, Budapest |